Man gewond bij bedrijfsongeval scheepswerf Bodewes Hoogezand

Foto: Ronny (illustratie)

HOOGEZAND – Maandagmorgen is bij een bedrijfsongeval bij scheepswerf Bodewes een werknemer gewond geraakt.

Maandagmorgen is rond zeven uur een werknemer van scheepswerf Bodewes aan de Industrieweg in Hoogezand gewond geraakt toen hij bij werkzaamheden aan een in aanbouw zijnd schip drie meter naar beneden viel. Het slachtoffer werd door het mobiel medisch team en ambulancepersoneel behandeld. Vervolgens werd hij met behulp van de hoogwerker van de brandweer Hoogezand naar beneden gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Over de toedracht van het ongeval en de aard van de verwondingen is nog niets bekend.

De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.