Expositie-/hobbymarkt in het Sint Lucasziekenhuis

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Het OZG (locatie Lucas) houdt op zaterdag 7 november een expositie-/hobbymarkt in het personeelsgebouw (zusterflat).

De Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) houdt op zaterdag 7 november van 10.00 uur tot 17.00 uur een hobby-expositiemarkt op locatie Lucas. Iedereen is van harte welkom om te kijken, te proeven en te kopen. De toegang is gratis.

Recreatiezaal personeelsgebouw

In de recreatiezaal van het personeelsgebouw (naast het ziekenhuis) laten verpleegkundigen, doktersassistenten, secretaresses en andere medewerkers zien wat zij naast hun beroep nog meer kunnen. Zij tonen onder andere eigengemaakte schilderijen, sierraden, gebreide en gehaakte materialen, quilten, papierdecoratie, maar ook jams en sapjes.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.