Wederom brand op kamer patiënt Lentis

Foto: Huisman Media

WINSCHOTEN – Zaterdagavond is er wederom brand geweest in een kamer van zorginstelling Lentis.

Om kwart voor acht zaterdagavond is de brandweer van Winschoten gealarmeerd voor een binnenbrand bij zorginstelling Lentis aan de Stikkerlaan in Winschoten. Hier bleek een kleine brand op een van de kamers te zijn. De brandweer had het vuur snel onder controle. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Ruim een week geleden woedde ook brand in de kamer van een van de patiënten. De patiënten van tien kamers moesten toen geëvacueerd worden. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde. De bewoner van de desbetreffende kamer is toen met rookvergiftigingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.

Of de brand van zaterdagavond op dezelfde kamer was is niet bekend.

Foto’s: Huisman Media

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.