Hervormde Evangelisatie Jeruël kerk Vledderveen vol tijdens eredienst

Foto: Bert Wolfs

VLEDDERVEEN, 25 december – Vanmorgen was er een eredienst in de Hervormde Evangelisatie Jeruël kerk in Vledderveen.

Vrijdagmorgen 25 december, Eerste Kerstdag, om 09:30 uur was er een eredienst in een volle Hervormde Evangelisatie Jeruël kerk in Vledderveen (Gn) waarin de geboorte van onze Heiland Jezus Christus werd gevierd. Voorganger was Dhr. A. H. Maarsingh.

Muzikale medewerking werd verleend door Margriet Brouwer en Lieneke van Eijkelenburg, met een prachtige bijdrage van o.a. “Stille Nacht, Heilige Nacht” en nog veel meer bekende kerstliederen. Zij werden op het orgel beleid door Pieter van de Velde.

Bert Wolfs uit Onstwedde bespeelde het orgel tijden de gemeentezang.

Ingezonden door Bert Wolfs

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.