..

Giezelbaargbloazers verzorgen gastles in de Ooster- en Westerschool Bellingwolde

Foto: De Giezelbaargbloazers

BELLINGWOLDE, 27 januari – Vanochtend hebben de Giezelbaargbloazers een gastles gegeven over het midwinterhoornblazen.

De Giezelbaargbloazers verzorgden vanmorgen een gastles bij de Ooster- en Westerschool in Bellingwolde. Ze doen dit om de jeugd te vertellen over de geschiedenis van het midwinterhoornblazen en over hoe de hoorns gemaakt worden. Op deze manier proberen de Giezelbaargbloazers de jeugd enthousiast te maken voor deze traditie.

Ook deze ochtend was weer een groot succes. De leerlingen luisterden vol aandacht en stelden goede vragen. En natuurlijk mochten ze aan het eind van de les zelf proberen geluid uit de hoorn te krijgen. En dit lukte bij sommigen heel aardig.

Foto’s en info : De Giezelbaargbloazers

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.