Circus Renz tijdens de Pinksteren in Stadskanaal

Foto ingezonden door Jan Hoekstra Tourneemanagement Circus Renz Berlin

STADSKANAAL – Van 12 tot en met 16 mei slaat Circus Renz zijn tenten op in Stadskanaal.

Circus Renz uit Berlijn is inmiddels gestart met de nieuwe Europatour 2016 en zal van 12 t/m 16 mei een uniek bezoek brengen aan Stadskanaal. Het in 1842 opgerichte, grootste, circus van Nederland komt met een geheel vernieuwd programma en zal hier daverende voorstellingen verzorgen.

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het evenemententerrein aan de Manegelaan. De grote, heerlijk verwarmde circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan 1000 toeschouwers.
Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Voor verdere info: www.circus-renz-berlin.nl

 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.