Meer dan 60 radiografisch bestuurbare vliegtuigen kiezen het luchtruim in Stadskanaal

Foto: Henk Pruim

STADSKANAAL – Van 5 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 8 mei organiseert Modelvliegclub Stadskanaal en Omstreken een Fly-Inn met op zaterdag 7 mei een vliegshow. Er wordt gevlogen met diverse radiobestuurde vliegtuigen.

Vandaag was de eerste dag van vier dagen vliegplezier aan de Kijlsterweg in Stadskanaal. Met meer dan 60 radiografisch bestuurbare vliegtuigen werd onder een stralende zon en een heldere hemel gevlogen. Ook vrijdag, zaterdag en zondag kunt u dit evenement gratis bezoeken. Voor de zaterdag staat er iets bijzonders op het programma. Wat dit is houdt de club nog even geheim.

Wilt u ook een keer aan de stuurknuppels? Dat kan! Meld u en beleef het zelf, onder begeleiding van een ervaren instructeur. U bent welkom vanaf 12.00 uur op het veld van de vliegclub MS&O aan de Kijlsterweg 23 in Stadskanaal.

De toegang is gratis.

Foto’s: Henk Pruim Klik HIER voor nog meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.