..

Ruim honderd deelnemers bij de driedorpenwandeling

Foto: Catharina Glazenburg

VRIESCHELOO – Zaterdag deden 123 wandelaars mee aan de driedorpenwandeling.

Zaterdag werd door Stichting Sportdorp Wedde-Veelerveen vanuit het dorpshuis ’t Ganzenust in Vriescheloo de jaarlijkse driedorpenwandeling georganiseerd. Dit jaar deden 123 wandelaars mee. Ze vertrokken tussen negen uur en half tien, na eerst een kop koffie met cake te hebben genuttigd bij ’t Ganzenust, voor een prachtige wandeling door Vriescheloo, Veelerveen en Bellingwolde. De route was uitgezet door Kaety Tack. De deelnemers konden kiezen tussen een afstand van 9 of 18 kilometer.

Na afloop was er voor iedereen een kop soep met stokbrood.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.