The Small Glories terug in VanSlag

WesterwoldeActueel.nl

BORGER – In oktober vorig jaar waren ze nog onderdeel van het festival Continental Roadshow maar op donderdag 10 november staan The Small Glories op eigen benen op het Roots on the Road VanSlag podium in Borger.

Cara Luft en JD Edwards vormen het creatieve muzikale partnerschap van dit dynamische nieuwe folkduo dat is ontstaan op de Canadese Prairies. Twee ervaren muzikanten die met eigen inbreng en authenticiteit strakke harmonieën vormen in instrumentatie en zang. JUNO Award winnaar Cara Luft is de medeoprichter van het Candese folktrio The Wailin’ Jenny’s. Zij heeft een stevige reputatie als spannende live performer, getalenteerd gitarist, clawhammer banjo-speler en zangeres die zingt vanuit haar hart.

JD Edwards is een uitstekend gitarist en heeft een stem die gemakkelijk van zachte en melodische passages naar krachtige en gevarieerde uithalen gaat. Meng de inbreng van beide met eerlijke en gepassioneerde songteksten en het is duidelijk dat we te maken hebben met twee geniale muzikanten. Het concert begint om 20.30 uur.

Meer info op www.vanslag.eu.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.