..

Eerste prestatieafspraken woningmarkt Appingedam

Foto: Gemeente Appingedam

APPINGEDAM – Op woensdag 7 december is in het raadhuis in Appingedam door Woongroep Marenland, Woonstichting Groninger Huis, Woonzorg Nederland, hun huurdersadviesgroepen en de gemeente Appingedam voor de eerste keer een handtekening gezet onder de prestatieafspraken voor de woningmarkt in Appingedam.

In de afgelopen periode zijn aan de hand van thema’s als betaalbaarheid, duurzaamheid, beschikbaarheid en aardbevingsproblematiek gezamenlijk afspraken opgesteld om de woningmarkt in Appingedam aan te laten sluiten bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen.

De ondertekening van de prestatieafspraken betekent dat de betrokken organisaties zich zullen inspannen voor een vitale woningmarkt in Appingedam.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.