..

Je koopt een wasmachine en krijgt een auto cadeau

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – Vanmorgen kreeg René Steinfelder de hoofdprijs van de Winschoter Winkelweek overhandigd.

René Steinfelder uit Winschoten kocht tijdens de winkelweek bij Expert Larmoyeur een nieuwe wasmachine en een televisie. Hij kreeg daar loten bij van de winkelweek. Wat hij niet had verwacht was dat hij vandaag bij de televisie en wasmachine nog een stukje witgoed kreeg: Een spierwitte Nissan Micra.

De auto werd hem vanmorgen in het bijzijn van o.a. Jos Offenberg en Pieter Bosma bij Autobedrijf De Winter overhandigd. Trots en blij nam René zijn nieuwe bolide in ontvangst. Zijn “oude” auto, een VW Golf 1900 TDI, gaat naar zijn collega.

Foto’s: Jos Hensens

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.