Leerlingen basisschool Op de Zandtange steken veel op van project ‘ziek en gezond’

Foto ingezonden door Gina Epping

MUSSEL – De leerlingen van basisschool Op de Zandtange uit Mussel hebben de hele week gewerkt over het thema ‘ziek en gezond’.

Ondanks dat de gewone lesboeken in de kast bleven liggen, hebben de kinderen ontzettend veel geleerd. Zo kwam er een huisarts langs die de kinderen onder andere vertelde wat er allemaal in een dokterstas zit en waarvoor dit wordt gebruikt. Ook kwamen er twee verplegers met een heuse ambulance naar de school. Een tandartsassistente gaf poetsles aan de jongste kinderen en de oudere kinderen kregen les van een anesthesist en een fysiotherapeut. Ook ouders die werkzaam zijn in de zorg, kwamen naar school om over hun beroep te vertellen.

Al met al een zeer geslaagde projectweek waarin kinderen leerden hoe ze gezond(er) kunnen leven!

Ingezonden door Gina Epping, basisschool Op de Zandtange Mussel