Twee prijzen voor Krzysztof Groen bij Grunneger Laidjesfestival 2017

Foto: Krzysztof Groen

GRONINGEN – Zaterdag vond het Grunneger Laidjesfestival 2017 plaats. Krzysztof Groen uit Veendam sleepte twee prijzen in de wacht.

Zaterdag 11 februari was Krzysztof Groen uit Veendam een van de tien deelnemers aan het Grunneger Laidjesfestival 2017 in het Der Aa Theater in Groningen. Bekende artiesten zoals Zangduo K twije, Dion Bouwes, Van ‘T Knoal en Peter Kuntkes betraden het podium. De jury bestond uit Miranda Bolhuis, Klaas Spekken en Eltje Doddema.

Krzysztof deed mee met twee nummers( Grunneger Jong en Noar De Volgende Ronde). De tekst was geschreven door Henk Puister en de muziek was door hemzelf gecomponeerd.

Nadat de laatste deelnemer zijn optreden had beëindigd ging de jury overleggen wie de Stem van Grunnen 2017 zou gaan worden. De derde plaats was voor Krzysztof Groen, de tweede plaats ging naar Zangduo K twije en de eerste plaats ging naar Dion Bouwers.

Het publiek kon door middel van een stembiljet ook een prijs uitreiken. Hierop konden zij invullen wie deze prijs naar hun mening verdiende. De publieksprijs was voor Krzysztof Groen. Hij mag, evenals nummer één een CD opname gaan maken.

Ingezonden.