Winkeldievegge verzet zich heftig tegen de politie

Foto: Politie Duitsland

LINGEN – Een winkeldievegge heeft zich gistermiddag heftig tegen de politie verzet.

Gisteren is een 26 jarige vrouw betrapt op het stelen van meerdere kledingstukken bij een winkel aan de Marienstraße in Lingen. Tijdens het opmaken van proces-verbaal beledigde en provoceerde zij de eigenaresse van de winkel en gedroeg zich brutaal.

Hierop werd zij meegenomen naar het bureau. De vrouw bleek een bekende van de politie te zijn en diezelfde middag ook bij andere zaken kleding te hebben gestolen. Om te verhinderen dat zij die middag weer op dievenpad zou gaan werd zij ingesloten. Dit ging niet zonder slag of stoot. De vrouw verzette zich hevig en spuugde en beledigde de agenten.

De vrouw werd om 20.00 uur, toen de winkels gesloten waren, weer op vrije voeten gesteld. Zij zal zich later bij de rechter voor meerdere vergrijpen moeten verantwoorden.