80’s Party5 – 1e Lustrum groot feest met Black Lake

VLAGTWEDDE – Honderden mensen kwamen zaterdagavond naar PC Rendering/Discotheek de Schutstal voor de 5e editie van de 80’s Party.

De vrienden van de Schutstal organiseerden deze 1e lustrum edite met als goed doel, Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen. Deze stichting zorgt er voor dat kinderen uit arme gezinnen ook de kans krijgen om te sporten en met een schoolreis mee te kunnen.

Honderden bezoekers kwamen naar Vlagtwedde om die oude bekende en discjockeys van vroeger te ontmoeten. De band die deze avond optrad was Black Lake uit Zwartemeer die de sfeer er weer goed in had zitten. Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen kreeg deze avond een cheque uitgereikt van 649 euro.

En de gezelligheid en de beste 80’s hits bleven tot in de late uurtjes doorgaan.

Teksten en beelden: Aike Godlieb GenAmedia