Sellingen wint met 2-1 van Zwartemeerse Boys

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Vanmiddag heeft vv Sellingen met 2-1 gewonnen van vv Zwartemeerse Boys.

Vanmiddag werd op het sportpark aan de Dennenweg in Sellingen de wedstrijd Sellingen- Zwartemeerse Boys gespeeld. Voorafgaand aan deze wedstrijd was de
onderlinge stand in het voordeel van Sellingen. Liefst 7 punten was het verschil!

Om een marge op te bouwen en verder weg te lopen van de onderste drie, moest er gewonnen worden. Het eerste kwartier was voor Sellingen, maar er werden nauwelijks kansen gecreëerd. Het spel ging dan ook over en weer. De Boys uit Zwartemeer kregen nog de beste kansen, maar ook zij faalden in de afwerking.

Na de thee zou Sellingen uit een ander vaatje gaan tappen. Ze gingen ook nu weer goed van start en zowaar: er kwamen een paar kansjes. In de 55e minuut opende Zwartemeer de score. Uit een climax van spelers voor het doel van Sellingen werd de 0-1 ingeschoten. Dat was een domper voor Sellingen. Gelang de tweede helft werd er nog meer op de aanval gespeeld en dat resulteerde in een gelijke stand. In
de 64e minuut schoot Ian de Vrieze fraai in. Sellingen behield een klein overwicht en zowaar werd er weer gescoord. Gerard Potze zorgde met een fraaie kopbal voor de bevrijdende 2-1. Voorafgaand aan dit doelpunt had de keeper van Zwartemeer al meerdere reddingen gedaan.

Na het eindsignaal van de goed leidende arbiter was de zege een feit.
Sellingen heeft nu 20 punten uit 16 wedstrijden .

onderaan is de stand:
9e Sellingen 16-20
10e DSC’65 17-20
11e SVBC 16-11
12e Zw. Boys 16-10
13e KSC 16 -6

Tekst en foto’s: Jans Velthuis