Irakees opgepakt voor poging tot moord

Foto: http://www.freepik.com/

HASELÜNNE – Vorige week heeft de politie een 50 jarige Irakees opgepakt. Hij wordt verdacht van poging tot moord.

Donderdagmiddag heeft een 50 jarige man uit Irak voor het overdekt zwembad in Haselünne een 38 jarige landgenoot aangevallen en hem met een op een schep lijkend voorwerp neergeslagen. Ook toen het slachtoffer op de grond lag bleef de man het slachtoffer met de schep tegen het hoofd slaan. Ook werd hij tegen zijn hoofd getrapt.

Op het moment dat omstanders het slachtoffer te hulp schoten ging de 50 jarige er op een fiets vandoor. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie was al snel achter de identiteit van de dader. Hij werd in zijn woning aangehouden. De man werd op last van de Officier van Justitie wegens poging tot moord in voorlopige hechtenis genomen. Het is niet bekend waarom de man het slachtoffer aanviel. Het onderzoek is nog in volle gang.