Leerlingen De Vlonder naar FC Groningen-Willem II

Ingezonden door: G Hebels SOOOG

GRONINGEN, WEDDE – Zaterdag hebben leerlingen van OBS De Vlonder de wedstrijd FC Groningen tegen Willem II bijgewoond.

Bij de opening van de nieuwe pannakooi van OBS De Vlonder vorig jaar door Hans Nijland, directeur van FC Groningen, werden alle kinderen uitgenodigd om een wedstrijd van FC Groningen bij te wonen. Een prachtige verrassing waar erg naar werd uitgekeken.

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Veel kinderen van De Vlonder maakten van de uitnodiging gebruik en vonden het prachtig om eens in een echt voetbalstadion te zijn. Ze hebben genoten van de wedstrijd.

Het was jammer dat de FC niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Willem II (1-1) maar gelukkig hebben de kinderen FC Groningen wel zien scoren.
Hierbij nogmaals dank aan FC Groningen voor dit prachtig cadeau!

Ingezonden door OBS De Vlonder