Op veler verzoek: de Pekelpop Jamavond!

OUDE PEKELA – Aanstaande zaterdag vindt op veler verzoek weer een Pekelpop Jamavond plaats.

Vorig jaar heeft Pekelpop bij wijze van experiment een jamavond georganiseerd. Iedereen die een muzikale duit in het zakje kon doen werd uitgenodigd om zijn of haar kunsten ten gehore te brengen op het podium in de sfeervol ingerichte schuur aan de Bosrand in Oude Pekela. De coverband A Tribute to the Ramones zorgde tussen de bedrijven door voor een stevige bak rock ’n roll. Aangezien deze avond een doorslaand succes bleek te zijn en er zodoende veel vraag was naar een nieuwe editie. Komende zaterdag is het dan zover, vanaf 20.00 uur tot ca. 0.00 uur zal Op veler verzoek: de Pekelpop Jamavond! gehouden worden op dezelfde locatie als vorig jaar, aan de Bosrand nummer 3 te Oude Pekela.

De “huisband” voor deze editie zal NO-ID uit Groningen zijn.
NO-ID is een Punkrock band uit Groningen, sinds de formatie in 2005 hebben ze over de 30 optredens verzorgd in o.a. Groningen, Uitgeest, Eindhoven en Baflo.
De muziek is het best te omschrijven als Punkrock met een vleugje Metal en bestaat voornamelijk uit eigen werk. In 2006 hebben ze hun eerste demo uitgebracht en in 2009 is de 2e promo eveneens in eigen beheer uitgebracht. Inmiddels is er weer voldoende materiaal geschreven om dit jaar opnieuw de studio in te gaan en een volledig album op te nemen.

Maar de belangrijkste artiesten van de avond zullen uit het publiek moeten komen. Bespeel je een instrument? Kun je goed zingen? Neem je instrument mee en kom het overige publiek verrassen! Indien je met je band een aantal nummers ten gehore wilt brengen is dit ook mogelijk, meld dit wel even van te voren bij de organisatie.

Zoals altijd is deelname en entree volledig gratis. Aanmelden is wel handig in verband met de enigszins beperkte ruimte. Dit kan via mail (info@pekelpop.nl), Facebook (www.facebook.com/pekelpop) of via de website van Pekelpop (www.pekelpop.nl)

Ingezonden.