Spullen vinden nieuwe eigenaar op rommelmarkt Bellingwolde

Foto: Catharina Glazenburg

BELLINGWOLDE – Vanmorgen kregen veel spullen een nieuwe eigenaar op de rommelmarkt in Bellingwolde.

Op het erf van de Magnuskerk in Bellingwolde werd vanmorgen een rommelmarkt gehouden. Karren vol spullen, die deze week bij inwoners van Bellingwolde zijn opgehaald, stonden uitgestald voor de kooplustigen die ruim voor aanvangstijd stonden te wachten tot de kerkklok negen keer sloeg. Iedereen ging wel met iets naar huis, de een had iets onderin een plastic tasje en de andere kwam met auto en aanhanger voorrijden.

De meer waardevolle zaken werden per opbod verkocht en ook veel boeken, cd’s en dvd ’s wisselden van eigenaar.  De bezoekers maakten, onder het genot van een kopje koffie, een pannenkoek of een warme worst,  een praatje en voor het thuisfront werd een zak oliebollen meegenomen.

Dit alles is mogelijk gemaakt door ruim 60 vrijwilligers die al dagen in touw zijn geweest om dit alles te organiseren.

Hoeveel de rommelmarkt heeft opgebracht is nog niet bekend. De opbrengst wordt besteed aan de onderhoud van de Magnuskerk, de kerk Rehoboth en de begraafplaats in Bellingwolde. 

Foto’s: Catharina Glazenburg

Klik HIER voor alle foto’s