Stichting voor en door Blijham organiseert fietsdriedaagse

Foto: Bé Eelsing

BLIJHAM – Stichting voor en door Blijham organiseert wederom, na een eerste succesvolle rijwiel-driedaagse in 2016, een geheel vernieuwde fietsdriedaagse tijdens de feestweek op 16, 17 en 18 juni 2017. De fiets-driedaagse is voor zowel jong als oud die willen genieten van een fietsroute van 30 km of 20 km langs de mooiste plekjes en de indrukwekkende natuur van Groningen. De organisatie heeft daarom veel aandacht besteed om nieuwe fietspaden in de route op te nemen.

Ook in de afgelopen periode is er wederom veel gebeurd binnen onze vereniging en hebben wij veel geleerd van de eerste succesvolle rijwiel-driedaagse. Daarom zijn wij blij met de samenwerking die wij kunnen continueren met IJsvereniging Blijham en met speciale dank aan onze sponsoren, Rabobank, Het Oude wapen en Gerben Kroes op 16, 17, en 18 juni 2017.

Op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni en zondag 18 juni zullen we om 14:00 uur starten. (inschrijven vanaf 13:30 in het zalencentrum Het Oude Wapen hoofdweg 70 Blijham) Dit is tevens de start van de fietstocht.

De kosten voor een 3 daagse deelname is 5 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis starten. Of 2,50 euro per dag.

En vanzelfsprekend wordt u een consumptie aangeboden als u de fietstocht op vertoon van een volledig gestempelde startkaart inlevert. Maar ook een aandenken aan deze fietstocht.

Mocht u onverhoopt onderweg pech krijgen met u fiets dan kunt u contact opnemen met Gerben Kroes. 0597-561292

Voor aanvullende vragen over deze 3-daagse, kunt u desgewenst contact opnemen met Fally Spit-Koning 0597-561237 of 0650502102.

Het voltallig bestuur wenst u een super-gezellige fietsdriedaagse en nodigt u uit in het gastvrije Blijham.

En heeft u de fietstocht als prettig ervaren vertel het u vrienden. Maar heeft u een goed idee of klacht dan kunt deze via het e-mail adres ons laten weten. fallyspit@planet.nl

Met hartelijke groet namens het bestuur van Stichting van en voor Blijham,

Fally Spit-Koning

Ingezonden.