Bevrijdingsconcert met Wia Buze en Alex Vissering

Foto: Brigitte Stam

WINSCHOTEN – Op vrijdagavond 5 mei aanstaande geeft een combinatieorkest van cmv Prins Hendrik uit Scheemda en cmv De Harmonie uit Winschoten een groots bevrijdingsconcert in theater de Klinker in Winschoten.

Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Gosse Reijenga. Aanvang concert: 20.15 uur.

Toen vorig jaar door burgemeester Pieter Smit een aftrap werd gegeven voor de organisatie van festiviteiten rondom “Vier 5 mei” in 2017 hebben beide genoemde muziekverenigingen gelijk het voorstel gedaan deze periode dan af te sluiten met een groots bevrijdingsconcert.

Een mooie samenwerking van twee verenigingen uit de gemeente Oldambt.

Het orkest bestaat deze avond uit 70 muzikanten en daarmee is het hele podium van de Klinker bezet. Bekende melodieën zoals uit de films Band of Brothers en soldaat van Oranje, zullen te beluisteren zijn.

Aan dit concert werken verder mee de bekende artiesten Wia Buze en Alex Vissering. Met hun bijdrage beloofd het een gevarieerd programma te worden. Dankzij ondersteuning van de gemeente Oldambt is de entree slechts €5,- pp. Hierbij dan ook nog een kop koffie/thee in de pauze. Als muzikanten van muziekverenigingen Prins Hendrik en de Harmonie willen we u een mooie avond presenteren en hopen zo met een vol theater de Klinker een periode van gedenken af te sluiten en de bevrijding te vieren: Welkom!

Kaarten te verkrijgen aan de kassa van de Klinker of via www.indeklinker.nl

Ingezonden.