Spannend weekend voor volleybalvereniging Pegasus Ter Apel

Foto: Pegasus

TER APEL – Aanstaande zaterdagis het alweer zover: de laatste wedstrijden van volleybalvereniging Pegasus Ter Apel. Het afgelopen seizoen was voor volleybalvereniging Pegasus zeer succesvol. Zo zijn er verschillende teams nu al kampioen geworden van niveau twee tot en met mix B1 en andere teams mogen promotiewedstrijden spelen waardoor zij wellicht kunnen promoveren naar een hogere klasse.

Zo ook bijvoorbeeld Dames 3 van volleybalvereniging Pegasus die vrijwel verzekerd zijn van promotiewedstrijden. Aanstaande zaterdag kunnen zij dit verzekeren door te winnen van Deko.

Pegasus heren 1 is vorig seizoen gepromoveerd naar de 3e divisie, een niveau dat slechts in de Pegasus geschiedenis enkele keren is behaald en nog nooit langer dan één seizoen is behouden. De heren van Pegasus gaan nog een zeer spannende wedstrijd tegemoet, want op dit moment staan zij nog niet veilig in de 3e divisie. Aanstaande zaterdag kunnen zij geschiedenis gaan schrijven voor het volleybal in Ter Apel door poule behoud te behalen in de 3e divisie!

Naast de spannende wedstrijden die a.s. zaterdag gaan plaatsvinden, is er na de wedstrijden om 20:00 in de sportkantine van de sporthal in Ter Apel groot feest, met DJ en hopelijke nog meer kampioentjes en andere toppers! Komt u ook onze volleyballers aanmoedigen en daarna gezamenlijk het seizoen af te sluiten in de sporthal in Ter Apel? U ben van harte welkom! – Thomas Erdman

High-light wedstrijden van 22 april:

Mix C1: aanvang 14:00 uur – Kampioenswedstrijd

Mix B1: aanvang 15:00 uur – Kampioenswedstrijd

Dames 3: aanvang 18:00 uur – Promotiewedstrijd

Heren 1: aanvang 19:00 uur – Poule behoudswedstrijd 3e divisie

Ingezonden.