Bijeenkomst: Samen voor veiligheid live te volgen

Foto: Politie

GRONINGEN, DRENTHE, FRIESLAND – Maandag 24 april kijken de gemeenten, de politie en het Openbaar Ministerie uit Noord-Nederland terug op de veiligheid in Noord-Nederland in 2016.

Tijdens een bijeenkomst met de media gaan Peter den Oudsten (regioburgemeester), Oscar Dros (politiechef) en Jan Eland (hoofdofficier van Justitie) in gesprek met diverse gastsprekers. Binnen het hoofdthema ‘Samen voor veiligheid’ worden drie thema’s uit het jaarverslag belicht: ondermijning, woninginbraken en veel voorkomende criminaliteit.

Livestream

De complete bijeenkomst is maandag 24 april vanaf 10.30 te volgen via een livestream op facebook.com/veiligheidnoordnl. Tijdens de livestream is het ook mogelijk om vragen te stellen. Deze worden voor zover mogelijk ook voorgelegd aan de sprekers.