Expositie Dennis de Vries in gemeentehuis Veendam

Foto: Dennis de Vries

VEENDAM – Van 24 april tot 2 juni 2017 exposeert Dennis de Vries in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Dennis de Vries

In het dagelijks leven is Dennis de Vries kok, maar fotograferen is toch wat hij het liefst doet. Er zit standaard een kleine camera in de binnenzak van zijn jas. Zodra er tijd is, gaat hij met de “grote” camera op pad. Soms om echt iets te gaan fotograferen, maar vaak gaat hij gewoon op pad en komt op de mooiste plekjes terecht. ‘’Als je de wereld bekijkt door je camera, dan let je op meer details dan als je normaal naar iets kijkt. De wereld ziet er dan gewoon heel anders uit.’’

Nieuwsgierig geworden? De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Ingezonden.