Leerlingen De Wiekslag en De Loopplank genieten van de Koningsspelen

Foto: Catharina Glazenburg

BLIJHAM – Vandaag vonden op en bij het sportveld in Blijham de Koningsspelen plaats.

De twee basisscholen in Blijham organiseerden vandaag gezamenlijk de Koningsspelen. Leerlingen van obs De Wieksslag en cbs De Loopplank deden op en bij de sportvelden van Blijham hun stinkende best om hun diploma te halen.

De activiteiten waren aan de leeftijden van de leerlingen aangepast. Terwijl de kleuters een spellencircuit doorliepen gingen de oudere leerlingen o.a. tennissen bij tennisvereniging Odivia, speelden ze hockey, gingen ze rolschaatsen, deden ze aan karate, hoogspringen en hardlopen. Ook het spel Jeu des boules stond op het programma. 

Na afloop was er voor iedereen een ijsje. 

Foto’s: Catharina Glazenburg

Klik HIER voor alle foto’s.