Nieuwe Sponsoren bij LTC Oude Pekela

Foto: LTC

OUDE PEKELA – Tennisvereniging LTC Oude Pekela heeft twee nieuwe sponsoren.

“Trots is het juiste woord wat in mij opkomt”, vertelt Johan Pander (rechts op de foto). “Met Klaverblad Verzekeringen en Hypotheek Expert Jack Pinkster voegen wij prachtige namen toe aan het lijstje van onze tennisvereniging. LTC Oude Pekela en ik zijn er van overtuigd dat wij in de toekomst veel voor elkaar kunnen betekenen”.

Klaverblad Verzekeringen sponsort al een aantal jaren met veel plezier plaatselijke
amateurverenigingen op het gebied van sport en cultuur. Zij staan als bedrijf midden in de samenleving en leveren op deze manier graag een bijdrage aan verenigingen waar mensen samen actief zijn en met elkaar veel plezier beleven in hun vrije tijd.

Jack Pinkster is aangesloten bij de formule Hypotheek Expert, gevestigd in Oude Pekela. Financiële zaken en verzekeringen vergen het nodige onderhoud. Jack is een man van het gebied, deze samenleving en komt bij u thuis.

Op de foto ziet u Angela van Dalen (Klaverblad), Jack Pinkster (Hypotheekexpert) en Johan Pander (LTC Oude Pekela)

Ingezonden.