Nieuwe thuiszorgorganisatie BQR-Zorg, geen brug te ver!

Foto: Freepik

GRONINGEN – BQR-Zorg, is de nieuwe thuiszorgorganisatie in Groningen. Bij BQR-Zorg willen we de zorg afstemmen op ieders persoonlijke situatie. Zorg op maat!

Bij de Coöperatie BQR-Zorg U.A. werken zelfstandige professionals (zzp’ers) in de zorg. De zorgverleners leveren gezamenlijk zorg binnen de Coöperatie. Voor de zorgvrager heeft dat als voordeel dat hij/zij één aanspreekpunt heeft en dat hij/zij meer zekerheid heeft over de te leveren zorg. De ambitie van BQR-Zorg is om professionele zorg te bieden waarbij zorgvragers met een zorgvraag zo plezierig mogelijk kunnen leven en een kwalitatief waardig leven ervaren wat past in de situatie; zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen en regie houden over hun eigen leven.

Kwalitatief goede zorg kenmerkt zich bij BQR-Zorg dat er een wederkerige relatie is tussen zorgverlener en de zorgvrager waarbij aandacht, zorgzaamheid en zorgvuldigheid centraal staat. Alle zzp’ers van BQR-Zorg zijn professionals met de vereiste kwalificaties en de nodige werkervaring. BQR-Zorg vindt dat goede zorg belangrijk is en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij kijken wat WEL mogelijk is want, ‘geen brug te ver voor BQR’.

Bent u geïnteresseerd in het werken via BQR-zorg U.A. of wilt u zorg ontvangen van BQR-Zorg, kijk dan voor meer informatie op www.bqr-zorg.nl of neem contact op met onze zorgmanager mevrouw J. Roossien

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.