Midwolderbos Trail in Midwolda

Foto: Fitvisitoutdoor.nl

MIDWOLDA – De Midwolderbos Trail op zaterdag 27 mei is de vijfde wedstrijd die meetelt voor het Schutrups Loopcircuit. De wedstrijd over tien kilometer gaat om 14.00 uur van start voor zowel de wedstrijdlopers als de recreanten. Recreanten kunnen kiezen uit vijf en tien kilometer. Het parcours is geheel onverhard.

De start is bij de kantine van de ijsvereniging Eigen Kracht in Midwolda. Daar is ook de na-inschrijving. In het algemeen klassement lijkt Freek Hoolsema uit Assen weer op weg naar de overwinning. Hij heeft al drie wedstrijden winnend afgesloten. Bij de dames gaat Lydia Doornbos uit Appingedam aan de leiding. Zij won ook drie wedstrijden.

Onder de deelnemers, die acht of meer wedstrijden hebben gelopen, verloot Schutrups Schoenen in Exloo een reis voor twee personen naar Mallorca. De organisatie van de Midwolderbos Trail is in handen van AV Aquilo.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.