Sandra Joosten te gast bij Aquarius

Foto: Bé Eelsing

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanavond is Sandra Joosten bekend van Huis Wieringa uit Veendam te gast in het programma Aquarius met als presentatrice Lida Zoelman uit Wedde.

Sandra komt vanavond vertellen over Biodanza. Biodanza betekent letterlijk “dans het leven”. Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact én ervaren. Biodanza is voor iedereen: oud, jong, man, vrouw, lenig of stijf. Je bent welkom! Je beweegt op muziek, vanuit je gevoel met wat in je leeft. Vanuit jouw dans ontmoet je ook anderen. Het gaat niet om danspasjes of zo mooi mogelijk dansen, het gaat wél om genieten en in het NU zijn. Door te dansen krijg je meer levensvreugde en je voelt je veel vitaler, liefdevoller en vrijer. Dans je mee? Meer weten? luister donderdagavond Radio Westerwolde, Aquarius tussen 20.00 en 21.00 of kijk alvast op: http://www.huiswierenga.nl/biodanza.