Dag drie Avondvierdaagse Vlagtwedde via nieuwe route door Ter Wupping

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Vandaag liepen de deelnemers aan de Avondvierdaagse van Vlagtwedde via een nieuwe route door Ter Wupping.

Terwijl de vijf kilometer wandelaars door Veele, over de Rolinbrug en dan via de Kolonel Brondeelweg en de Schleferweg weer terug naar Vlagtwedde liepen, wandelden de deelnemers aan de tien kilometer geheel de andere kant op. Zij volgende een nieuwe route door Ter Wupping.

Zij werden onderweg getrakteerd door de Blokker en RJJ Catering.

Morgen is de gezamenlijke intocht. De start is om half zeven bij Partycentrum Rendering. De wandelaars maken dan een ronde door het dorp: Schoolstraat, Badweg, Barlagerweg, Oostersingel, Slotlaan, Wilhelminastraat en dan via de Schoolstraat terug naar Partycentrum Rendering.

Foto’s: Bé Eelsing

Klik HIER voor alle foto’s