Deelnemers Oost-Groninger Rijwiel-3-daagse kijken terug op mooie fietsdagen

Foto: Hilvert Huizing

WEDDERBERGEN,REGIO – De Oost-Groninger Rijwiel-3-daagse zit er weer op. De deelnemers en de organisatie kijken terug op drie mooie dagen.

Drie dagen lang hadden de organisatoren van de Oost-Groninger Rijwiel-3-daagse mooie en verrassende fietsroutes op het programma staan. Zij lieten de ruim 475 deelnemers Westerwolde, het Oldambt en hun wijde omgeving van hun mooiste kant zien. Deze genoten van de natuur in een prachtige omgeving. Er waren drie prachtige routes uitgezet van elk maximaal 45 kilometer. En ook dit jaar lukte het om nog onbekende plekjes in de routes op te nemen. Ook was er voor elke dag een prijsvraag opgesteld.

Start en finish waren zoals ieder jaar bij de camping in de Wedderbergen. De fietsers startten ’s morgens van 9.30 tot 11.00 uur.

Gisteren ging de tocht onder andere via Veelerveen.

Foto’s: Hilvert Huizing