Urnenhoeve wordt Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve

WEDDERBERGEN – Vanaf 3 juni 2017 krijgt Bistro & Partyboerderij de Urnenhoeve een nieuwe naam.

Vanaf 3 juni aanstaande heet Bistro & Partyboerderij de Urnenhoeve Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve. Deze naamswijziging wordt doorgevoerd omdat in de toekomst met betrekking tot recreatie en toerisme intensiever wordt samengewerkt met het aangrenzend Villapark & Paviljoen Weddermeer.

Op zaterdag 3 juni is er een feestelijke open dag vanaf 13.00 uur. U bent allen van harte welkom! Deze dag zal in het teken staan van heel veel faciliteiten die Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve te bieden heeft.

Er zijn leuke activiteiten voor iedereen met o.a. demonstratie paintballen, entertainer voor de kinderen, goochelaar, springkussen, rondvaart & kanoën op de Westerwoldse Aa, aqua ballen op het Weddermeer, live muziek, Ger’s ezelstal, Open Podium, hobby standwerkers, proeverijen uit eigen keuken, kortom heel veel vertier!

Graag verwelkomen wij iedereen binnenkort als gast in Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve.

Ingezonden.