Motorrijder overleden na botsing vrachtwagen (Update)

Foto: Van Oost Media

ODOORN – Een motorrijder is woensdagavond overleden na een aanrijding met een vrachtwagen op de N34 ter hoogte van Odoorn.

Tussen Borger en Emmen-Noord is de weg enige tijd afgesloten geweest, zodat hulpdiensten veilig hun werk konden doen. Het verkeer werd omgeleid.

Na het ongeluk ontstond een file. Mogelijk doordat automobilisten keerden op de weg vond even later een botsing plaats. Twee betrokkenen werden door ambulancemedewerkers gecontroleerd. Over verwondingen is niets bekend.

De verkeersongevallen analyse doet onderzoek om de toedracht van de dodelijke aanrijding te achterhalen.

Update

Het slachtoffer is een 39 jarige man uit Emmen. Hulpdiensten kwamen direct ter plaatse, maar hulp mocht helaas niet meer baten. De motorrijder bleek toen al te zijn overleden. De 41-jarige vrachtwagenchauffeur afkomstig uit Markelo raakte niet gewond bij de aanrijding. Van hem is een verklaring opgenomen. De N34 tussen Emmen-Noord en Borger was door dit ongeval geruime tijd gestremd. De verkeersongevallen analyse specialisten van de politie hebben een onderzoek ingesteld om de toedracht van deze aanrijding.

Tweede aanrijding
In de file die was ontstaan als gevolg van deze aanrijding een kop staart aanrijding plaats. Bij deze aanrijding waren een 28-jarige inwoner van Nieuw-Dordrecht en een 22-jarige inwoonster uit Groningen betrokken. Beide betrokkenen raakten hierbij niet gewond. Beide auto’s raakten zodanig beschadigd dat ze afgesleept moesten worden.

Foto’s: Van Oost Media

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.