Anna de Kuyer en Jennyke Kuiper te gast bij Aquarius

Foto ingezonden door Lida Zoelman

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanavond zijn Anna de Kuyer en Jennyke Kuiper uit Groningen te gast bij het programma Aquarius met als presentatrice Lida Zoelman uit Wedde.

Deze dames komen vertellen over het op handen zijnde vrouwenfestival van het Noorden.
Dit Freya Festival, welke nu voor de 3e keer wordt georganiseerd, vindt plaats van 30 juni t/m 2 juli in Schipborg in Drenthe. Er is een prachtig programma vol dans, zang, lichaamswerk, sjamanisme, yoga, bellydance, kruiden-workshops, healingen, massages, godinnelijke kleding & sieraden & veren… Daarnaast is er alle dagen markt en vind je er een verwenveld.

Een van de hoogtepunten is ook de komst van Orna Ralston, afkomstig uit Zwitserland. Orna is een Sjamanca die werkt met klank en oude Hebreeuwse rituelen, waardoor energieën getransformeerd worden en er innerlijke genezing tot stand komt. We zullen vanavond van haar dan ook muziek ten gehore brengen. Kortom het Freya Festival is van alle markten thuis en voor elke vrouw leuk!

Meer weten? Luister Radio Westerwolde, Aquarius tussen 20.00 en 21.00 of kijk alvast op: FreyaFestival.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.