Veteranentoernooi in Veelerveen

35+-toernooi Veelerveen

VEELERVEEN – Zaterdag 17 juni is er voor de vijfde achtereenvolgende keer een voetbaltoernooi voor 35-plussers in Veelerveen. De veteranen voetballen met zeven spelers op een half veld. De wedstrijden duren een kwartiertje. Het toernooi begint om 14.00 uur en aan het begin van de avond is bekend wie met de beker aan de haal gaat!

Alweer voor de vijfde keer komen de voetballende veteranen samen in Veelerveen voor een gezellig toernooi, waar meedoen belangrijker is dan winnen. Dit jaar heeft de organisatie helaas te kampen met een aantal afzeggingen. Maar dat mag de voorpret niet drukken. Er zijn nog altijd negen teams die zaterdagmiddag aantreden op het sportpark in Veelerveen.

Dit zijn de volgende teams:

– Old Stars
– Westerende-Wiegboldsbur
– vv Onstwedder Boys
– vv Veelerveen 1
– vv Bellingwolde
– WVV
– vv Heiligerlee
– vv Westerwolde Dames
– vv Veelerveen 2

De teams zijn ingedeeld in één poule en spelen allen één keer tegen elkaar. Na acht poulewedstrijden is bekend wie de wisselbokaal in ontvangst mag nemen. Onstwedder Boys is dit jaar titelverdediger.
Eerdere winnaars waren: tusWesterende (2013), vv Bellingwolde (2014) en WVV (2015).

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.