Ook tweede avond Westerwolds Voetbalkampioenschap goed verlopen

Foto: Jans Velthuis

WESTERWOLDE – Donderdagavond 15 juni was de tweede speelavond in de strijd om het “Westerwolds voetbalkampioenschap”.

Hoewel de onderlinge krachtsverhouding in een drietal wedstrijden enigszins aan de grote kant was, verliepen de wedstrijden ook nu weer op een goede manier. Waarschijnlijk mede door deze krachtsverschillen, werd er deze avond slechts één gele kaart uitgedeeld. Een teken dat de duels allemaal in goede harmonie werden voltrokken.

De uitslagen waren als volgt:
Westerwolde – FC Ter Apel ’96 2 – 7
JVV – Bellingwolde 1 1 – 2
ASVB – Bellingwolde 2 12 – 0
Wedde – Veelerveen 8 – 0

Door deze uitslagen konden de wedstrijden voor de finaleavond op zaterdag 24 juni op sportpark De Barlage in Vlagtwedde worden vastgesteld. Het wedstrijdschema voor die avond ziet er als volgt uit:
18.00 uur Veelerveen – Bellingwolde 2 scheidsrechter dhr. R.E. v.d. Wal
18.00 uur ASVB – Wedde scheidsrechter dhr. J.H. Hadders
20.00 uur Westerwolde – JVV scheidsrechter dhr. J. Reints
20.00 uur FC Ter Apel ’96 – Bellingwolde 1 scheidsrechter dhr. T. Walters
De entree tijdens deze finaleavond is gratis. Wel organiseert de v.v. Westerwolde een veldverloting en wordt er ook diverse keren aan het “Rad van Fortuin” gedraaid.

De toernooicommissie van de Vlagtwedder voetbalvereniging stelt verder alles in het werk om er een leuke en geslaagde afsluiting van het seizoen 2016 / 2017 van te maken. Op het “horecaplein” bij de kantine is koffie en thee te koop, wordt een alcoholische versnapering verkocht en kan de inwendige mens op peil worden gehouden bij de bekende barbecue. Ook is er live muziek aanwezig. De gehele avond wordt er met consumptiemunten gewerkt.

De prijsuitreiking vindt plaats om 22.00 uur. Mevrouw Janneke Snijder, burgemeester van de gemeente Bellingwedde, is bereid gevonden deze handeling voor haar rekening te nemen.

Uiteraard rekent de organiserende voetbalvereniging Westerwolde tijdens deze finaleavond op een grote toestroom van het publiek. Per slot van rekening zijn deze avond zeven van de acht voetbalverenigingen binnen de gemeente Westerwolde i.o. actief, hetgeen het nodige aantrekkelijke voetbal met hopelijk een spannende finale met zich mee kan brengen.

Klik HIER voor het verslag met foto’s van de wedstrijd Vv Westerwolde – Fc Ter Apel.

Foto’s: Jans Velthuis en Harm Jan Pleiter