Freddy Cadel en Fennie Siemens lanceren hun nieuwe Engelstalige single cd

Foto: Bert de Boer

OUDE PEKELA – Vandaag hadden Freddy Cadel en Fennie Siemens hun cd single release in MFC de binding te Oude Pekela.

Freddy heeft op z’n 54ste zijn eerste cd opgenomen. Eerst kwam het mini album Welcome to my world met vier nummers van Elvis. Op 26 oktober is zijn eerste Nederlandse single “Lekker Ding” met bijbehorende video clip gelanceerd. Deze stond binnen drie dagen bij TV Oranje op twee. Op 1 januari 2017 is het nummer ” Heb geloof in de mensen” van Freddy Cadel & Friends, die hij samen met Gerda & Terry West en Ronald & Aisha heeft opgenomen, gelanceerd.

Fennie Siemens uit Nieuwe Pekela houdt van de traditionele country muziek. Op haar album “Matter of Time” staan tien solo nummers en vier duetten met Martin Niemeijer. Een aantal nummers is geschreven door Dick van Altena. Het album is bij Niels Lingbeek Mastersound Studio opgenomen.

Freddy Cadel en Fennie Siemens lanceerden vanmiddag in MFC de Binding in Oude Pekela afzonderlijk hun nieuwe Engelstalige single cd. Country en Rock n Roll muziek smolten samen op één podium. Aan deze middag werkten tevens mee: Martin, Jannet Bodewes, René en Diana, Albert Hoekstra, Marco Hemelrijk, Ronald en Aïsha, Glenn van Haasen, Terry en Gerda West en Ramblin’ Eddy.

Foto’s: Bert de Boer