Muzikaal spektakel bij Museumspoorlijn STAR

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – Muziekliefhebbers opgelet! Zaterdag 24 juni staat bij Museumspoorlijn STAR geheel in het teken van ‘Train and Music’. Op de stations Stadskanaal en Veendam vinden de hele dag optredens plaats. En niet alleen op de stations; ook in de trein kun je genieten van muziek. Een unieke beleving!

Deze dag is een open podium; artiesten en muzikanten konden zich dit voorjaar opgeven voor deze dag. Daar was grote belangstelling voor. Vele muzikanten en bands uit de regio hebben zich opgegeven. Zo zullen o.a. Folkyah, Doggy Back Writers, 42 Missed Steaks, Cleveland Steamers, Woolfsend, Sebastiaan en Stefan en Luke and the Bluesnakes optreden.

Optredens in de trein en stations

De treinen vertrekt om 11.00 en 14.30 uur vanuit Stadskanaal. Om 12.45 en 16.15 uur vertrekt de muzikale trein uit Veendam. In de trein vinden er optredens plaats van Talitha, Folkyah, Danny Matthijs, Peter Kuntkes en Erik Bos. Op de stations Stadskanaal en Veendam zijn er ook meerdere optredens.

Prijzen

Voor de treinritten gelden de normale tarieven van Museumspoorlijn STAR. Kijken en luisteren naar de muziek op de stations is gratis

Meer informatie

Meer informatie, zoals de complete dienstregeling en het schema van de optredens, is te vinden op onze website: www.stadskanaalrail.nl.

Ingezonden.