Trekker-trek op 24 juni in Stadskanaal

STADSKANAAL – Zaterdag 24 juni is de 14e editie van het Trekker-Trek evenement op het ijsbaanterrein in Stadskanaal-Noord. Er zal van start worden gegaan met zo’n 100 deelnemers, waarvan een aantal uitkomen in de spectaculaire sportclasses.

Op de 14e editie van Trekker-Trek zijn er een behoorlijk aantal wijzigingen doorgevoerd in de klasse-indeling en de reglementen zijn aangescherpt. De wedstrijden zullen rond de klok van 13:00 uur starten. De avond wordt afgesloten met muziek en een optreden van de Høksons, dit wordt genieten van veenkoloniale rock ’n roll.

Er hebben zich een aantal nieuwe vrijwilligers aangemeld en ook de sponsoren blijven het evenement goed steunen. Daar zijn wij als vereniging uiteraard erg blij mee. We hopen het dit jaar goed weer wordt tijdens het evenement, want vorig jaar was het helaas een zwaar verregende dag.

Voor meer informatie over het Trekker-Trek evenement kunt u terecht op

onze website en op Facebook:

www.stadskanaalnoord.nl

www.facebook.com/eendrachtstadskanaal/

Ingezonden.