Westerwolde rijgt: Rondje Vlagtwedde/Veele

Foto: Jans Velthuis

VLAGTWEDDE, VEELE –  Hieronder vindt u in het kader Westerwolde rijgt een foto-impressie van: De Vier Handen, Tuinkronkels, Arboretum Westeresch, de Straude en de Bommelhoevetuin.

Tien dagen lang zijn 23 tuinen een podium voor kunst en cultuur. Van klein en knus, tot Engels landelijk. Die parels rijgen we tijdens ‘Westerwolde rijgt’ van 16 t/m 25 juni 2017 voor u aan elkaar door middel van fiets- en autoroutes, maar ook letterlijk. Bij elke tuin ontvangt u namelijk een kraal, symbool voor de parel die u bezoekt, en al die kralen kunt u rijgen tot een bijzonder snoer, een prachtig aandenken aan uw bezoek aan Westerwolde.

Klik HIER  voor meer informatie.

Jans Velthuis bezocht De Vier Handen, Tuinkronkels, Arboretum Westeresch, de Straude en de  Bommelhoevetuin in Vlagtwedde en Veele.