Baby- en Dreumescafé in Bibliotheek Winschoten

WINSCHOTEN – Woensdag 28 juni vindt er in Bibliotheek Winschoten een Baby- en Dreumescafé plaats. Het thema is deze keer: dragen van je baby.

In alle tijden en culturen dragen moeders hun baby’s: op de rug, buik of heup; in doeken, netten, banden, manden of kleding. Tijdens het Baby- en Dreumescafé vertelt draagconsulente Wendy Haisma alles over het dragen van je baby of peuter. Door haar jarenlange ervaring kan ze ouders begeleiden bij het kiezen van een geschikte drager. De themaochtend op woensdag 28 juni start om 9.30 uur.

Baby- en Dreumescafé Het Baby- en Dreumescafé in Bibliotheek Winschoten is een terugkerende activiteit voor (groot)ouders met kinderen tot 2 jaar. In het café kunnen aanwezigen ervaringen uitwisselen of in gesprek gaan met deskundigen van het consultatiebureau, logopedie en kinderfysiotherapie.

De toegang is gratis. Het café wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum Jeugd en Gezin Oldambt/Bellingwedde.

Ingezonden.