Renovatie drie bruggen Oude Pekela van start

Foto: Catharina Glazenburg

OUDE PEKELA – Op woensdag 21 juni geeft wethouder Jaap van Mannekes het startsein voor de renovatie van drie bruggen in Oude Pekela. De werkzaamheden starten bij de Britanniaklap aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela.

Werkzaamheden

In mei 2017 heeft de gemeenteraad geld beschikbaar gesteld voor de renovatie van drie houten bruggen in Oude Pekela: Britanniaklap, Haansklap en Van Weringsklap. Er wordt gestart met de Britanniaklap. In december 2017 is de Britanniaklap klaar. Aansluitend aan de Britanniaklap worden de Van Weringsklap en Haanklap aangepakt. De werkzaamheden aan deze twee bruggen zijn eind 2018 afgerond.

Uitvoering

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Wedeka Groen & Infra in opdracht van de gemeente Pekela. De werkzaamheden worden op locatie en in de werkplaats van Wedeka in Ter Apel uitgevoerd.

Ingezonden.