..

Geuko voetbaltoernooi bij BNC Finsterwolde levert €2.500,- op

Foto: Jos Hensens

FINSTERWOLDE – Voetbalvereniging BNC zamelt 2.500 euro in voor zieke Geuko van Lang.

Op 17 juni organiseerde voetbalvereniging BNC het 7 tegen 7 Geuko voetbaltoernooi voor 35+. Aan het toernooi deden mee: BNC, Thos, Thos dames, Heiligerlee, Drieborg en regionale teams.

Naast voetbal kijken kon het publiek meedoen met het Rad van fortuin en een barbecue. Voor de kinderen stonden er springkussens , er was live muziek en de brandweer zorgde voor een spuitspektakel. Ook behoorde een ritje in de brandweerwagen tot de mogelijkheden.

De opbrengst van die dag komt geheel ten goede aan de zieke Geuko van Lang uit Winschoten.

Vandaag was het zover dat het totaal bedrag bekend werd gemaakt. In de kantine van v.v. BNC werd een cheque met het mooie bedrag van 2.500 euro overhandigd aan Gerda van Lang, de moeder van Geuko. Hiermee is de familie weer een stapje dichterbij de twee ton die nodig is voor de behandeling van Geuko in de Verenigde Staten.

Geuko werd vorig jaar getroffen door AFM ( Acute Flaccid Meyelitis). Na een lange ziekenhuisopname in het kinderziekenhuis in het UMCG wordt Geuko nu in Duitsland behandeld. Het doel van de inzamelingen is dat Geuko voor verdere behandeling naar Amerika kan en dat hij in de toekomst lopend en zonder beademing terug komt in Winschoten. Klik HIER voor meer informatie.

Foto’s: Jos Hensens

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.