Dames D handbalvereniging Jahn II 3e op het NK Beachhandball

Foto ingezonden

STADSKANAAL, BIDDINGHUIZEN – Dames D van handbalvereniging Jahn II zijn afgelopen weekend als 3e geëindigd op het Nederlands kampioenschap Beachhandball in Biddinghuizen. De dames werden 2e in de poule en moesten het in de kruisfinale opnemen tegen regerend Nederlands kampioen Voorwaarts uit Twello.

De 1e set werd zeer overtuigend gewonnen en de 2e set nipt verloren. De stand was gelijk en na een zeer spannende serie shoot outs verloren de dames deze net. De strijd om plaats 3 en 4 werd door de dames gewonnen en was een bronzen plak een feit.

Heren B was voor het 3e jaar op rij vertegenwoordigd maar troffen het niet met de poule-indeling. Met de latere finalisten Unitas en Aalsmeer was naar zeer spannende wedstrijden uiteindelijk plaats 3 in de poule het hoogst haalbare. De kruisfinale tegen Swift Arnhem werd gewonnen maar voor plaats 5/6 was de accu leeg en werd verloren van Borhave.

Heren 1 heeft met een paar gastspelers uiteindelijk beslag gelegd op plaats 7. Tegen de absolute top van Nederland kwamen de heren net iets te kort.

Op de foto staan: Sandra vd Duin, Nova Lokken, Angela Dijkhuis, Rayela Vogelenzang, Maud Leeuwerik, Lisa Hulsing, Erik Leeuwerik, Nika Leeuwerik, Eva Heuten en Evelien Vlap.

Ingezonden.