Topbasketbal in Veendam

Foto: Ronny

VEENDAM – Het is basketbalvereniging Aquila gelukt om Donar weer naar Veendam te halen.

Voor de 7e keer komt het Groninger topteam én kampioen van afgelopen seizoen naar de Parkstad. Op vrijdag 8 september speelt Donar, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, een oefenwedstrijd tegen het Belgische Limburg United. De wedstrijd vindt plaats in de Wildervanckhal, aanvang 19.30 uur.

Limburg United heeft het team met meerdere spelers versterkt waaronder Khaliq Spicer. Bij Donar is Thomas Koenis, die ook van 2011 tot 2015 bij Donar speelde, weer als nieuwe speler gecontracteerd. Ook terug bij Donar is Aron Royé. Het team van Donar bestaat nu uit Jason Dourisseau, Arvin Slagter, Sean Cunningham, Drago Pasalic, Aron Royé, Brandyn Curry en Thomas Koenis. Ook de drie jeugdspelers Tim Hoeve (19), Sjoerd Koopmans (19) en Daan Maring (21) maken weer deel uit van het eerste team. Onder leiding van coach Erik Braal belooft het, net als vorig jaar, een mooi basketbalspektakel te worden in de Wildervanckhal.

Entreekaarten zijn te koop in de voorverkoop vanaf 14 augustus bij Primera Hiemstra Veendam én voor aanvang van de wedstrijd bij de hal. Entreekosten zijn € 8 voor volwassenen en jeugd t/m 12 jaar betaalt € 5. Kaarten zijn ook te bestellen via de mail bvaquila@gmail.com. Vermeld daarbij aantal en soort kaarten.

Ingezonden.