Geweldige eindvoorstelling Sws De Driesprong in Veelerveen

Foto: Dethmer Kuper

Veelerveen/Vriescheloo – Afgelopen vrijdag was het een drukte van belang in Ons Noabershoes te Veelerveen. Ruim 60 kinderen deden mee aan de eindejaarsvoorstelling van Sws De Driesprong. Dit jaar hadden de leraren een geweldig thema verzonnen: ”  Sws De Driesprong got talent”. 

Alle groepen werden gejureerd door de jury bestaande uit:  Jordon, Chantal, Steffan en Dilan. Geweldig hoe alle groepen en sommige leerlingen hun talenten lieten zien, met groot applaus van het publiek. De grote ster van de avond was Jonny X gespeeld door Lio uit groep 8, hij werd toen begeleid door een producer en stijllisten en raakte daarbij al zijn vrienden kwijt en hij werd heel ongelukkig. Aan het einde van het verhaal vertelde Jonny X dat hij wel de ster was maar niet gelukkig, hij was liever weer met zijn vrienden. Als verrassing kwam rapper Lucas J de show eindigen.  

Foto’s Dethmer Kuper