BMW gaat in vlammen op

Foto: Catharina Glazenburg

WYMEER – Vanmiddag is op de A31, ter hoogte van Wymeer, een BMW opgebrand.

Vanmiddag ontdekte een 30 jarige bestuurster van een BMW uit Krummhörn dat er rook onder haar motorkap vandaan kwam. Zij reed op dat moment op de autobaan A31, ter hoogte van Wymeer. Zij zette haar auto aan de kant. Zowel de bestuurster als een 21 jarige vrouw die bij haar in de auto zat wisten het voertuig ongedeerd te verlaten.

Achter de brandende wagen ontstond al snel, in de richting van Meppen, een lange file. De gealarmeerde brandweer van Wymeer-Boen en Bunde waren, dankzij oplettende weggebruikers die een strook voor de hulpverleners vrij hielden, snel ter plaatse. Desondanks konden ze niet verhinderen dat de auto, die op dat moment al in lichterlaaie stond, geheel uitbrandde.

De autobaan is ter hoogte van de brand enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer.