A7 bij Sappemeer afgesloten na ongeval (Update)

A7, SAPPEMEER – De A7 is bij Sappemeer i.v.m. een ongeval afgesloten.

Op de A7 ter hoogte van Sappemeer zijn rond kwart voor elf drie auto’s tegen elkaar gebotst. Dit meldt politie Groningen op Twitter. Er zijn twee personen gewond geraakt.

De A7 is ter hoogte van het ongeval afgesloten. Het verkeer wordt via de afrit en oprit bij Sappemeer langs het ongeval geleid.

Update: “Ineens vlogen de brokstukken ons om de oren ”
Vrijdagavond omstreeks 22:45 uur vond er ongeval plaats op de Rijksweg A7 bij Sappemeer. Door nog onbekende oorzaak botsten drie auto´s op elkaar. Daarbij vielen twee gewonden.
Vrijwel direct nadat de eerste hulpdiensten ter plaatse waren werd de A7 richting Groningen afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft bij een van de auto´s de deur eruit geknipt. Dit om het slachtoffer zo stabiel mogelijk uit de auto te krijgen. Door de aanrijding lagen de brokstukken verspreid over een groot gedeelte van de weg. “Ineens vlogen de brokstukken ons om de oren ” vertelt een automobilist die niet met personalia in dit bericht genoemd wil worden.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie maakte van het een ongeval een registratie. Het verkeer op de A7 kon via de afrit en de oprit langs het ongeval rijden. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept. Daarna moest het wegdek nog worden schoongemaakt.

Tekst en foto’s: Dennie Gaasendam