Mevrouw E. van Dijken viert haar 102 de verjaardag

Foto: http://www.freepik.com

APPINGEDAM – Vandaag is mevrouw E. van Dijken 102 jaar geworden.

Vandaag is het 102 jaar geleden dat mevrouw E. van Dijken is geboren. Tot 1979 heeft mevrouw Van Dijken, eerst samen met haar ouders en later alleen met haar broer, op de boerderij gewoond in Stedum. Daarna is ze samen met haar broer verhuist naar de Stationsweg in Stedum. Na haar lagere school periode te hebben doorlopen heeft ze meegeholpen op de boerderij. Naast haar werk op de boerderij mocht ze graag handwerken en maakte ze haar eigen kleding.

Vanaf september 2016 woont mevrouw Van Dijken in Damsterheerd. Haar verjaardag viert ze samen met haar familie.

De burgemeester van Appingedam, Anno Wietze Hiemstra, bracht mevrouw Van Dijken vanmiddag een bezoek om de namens de gemeente de felicitaties over te brengen.

Ingezonden.